Posteljni saten

Satenske posteljine zauzimaju prvo mjesto u našoj HoReCa ponudi. Saten je tkanina koja se dobiva ispreplitanjem niti u atlas vezu. Karakteristično za ovaj vez je razmjerno malen broj veznih točaka niti čime se dobivaju glatke i sjajne površine karakteristične za saten. Na raspolaganju različite varijacije pamučnog satena, koji se dobiva iz 100% najfinijeg pamuka: glatki ili glat saten-bez utkanih uzoraka žakardirani (damast). Žakardnom tehnikom na tkanini se tvore razni dezeni poput pruga i ruža čime se utječe na izgled same tkanine.Ako želite iznimno ugodan doživljaj spavanja, saten je pravi izbor. Zbog svih svojih pozitivnih karakteristika, kod odabira posteljine satenske zauzimaju prvo mjesto-vrlo su ugodne za spavanje u toplijim periodima ali i zimi.

Dezeni ruže i kugle, pomno su osmišljeni od dizajnerskog tima. Sva naša opremanja ovim satenom,  hotela visoke kategorizacije, luksuznih vila i apart hotela svojom elagancijom i ljepotom, dale su im dozu luksuza i profinjenosti.

Želite li nešto klasično, kvalitetno i postojano SATEN PRUGE biti će za vas pravi odabir. Elegancija i čistoća koja izvire iz posteljine sašivene od ovog satena, namijenjena je onima koji svom prostoru žele dati šarm protkan čistoćom i jednostavnošću linija naših pruga.  U ponudi imamo ravne, uske i široke pruge izuzetne kvalitete i izdržljivosti na veliki broj pranja, te glatki saten (bez uzorka)-u raznim bojama.

Intro Proizvodi Posteljni saten
na vrh