pamuk Mediteran

Hotelske pamučne posteljine

Datum objave: 06.09.2019.

Bijeli minimalizam za svačiji ukus, uz male intervencije raznih dekora, prilagodljiv je svakom interijeru. Naša linija Mediteran, vrhunska je hotelska posteljina, jednostavna za održavanje i periva na visokim temperaturama.

Pamučne tkanine su vrlo cijenjene zbog svoje prirodne udobnosti i nemojte raditi kompromis sa sintetičkim materijalima ili mješavinama. Najbolji su odabir kod opremanja apartmana ili hotela. Naša preporuka je svakako hotelska linija iz programa Mediteran.


Karakteristike koje ga odlikuju je sastav od 100% kalandriranog pamuka bez uzorka. Izuzetno otporno i gusto tkanje vrhunske kvalitete za profesionalnu upotrebu. Težina 145g/m2.
S pravim 100% pamukom ne možete pogriješiti, namijenjen je i najosjetljivijoj koži uključujući i djecu.


Naša linija Mediteran kao i svi naši proizvodi posjeduju certifikat  OEKO-TEX® Standard 100.

Oeko-Tex znak je kvalitetan tekstilni proizvod izrađen bez sastojaka koji mogu biti štetni za ljudsko zdravlje. Oeko-Tex znak je kupcu da je materijal u kojem se izrađuje proizvod odobren od strane nadležnih institucija, odnosno ne sadrži boje i ostale sastojke koji mogu biti opasni za vas i vašu djecu.

prikaz tipova navlaka i jastučnica unutar linije Mediteran


Naše jastučnice i navlake su na preklop kako bi se lakše održavale prilikom profesionalnog pranja i peglanja. S vremenom, pamučne posteljine postaju mekše. Mrlje se lakše uklanjaju iz pamučnih posteljina. Na taj način, mi vodimo brigu za Vaše održavanje i tako štedimo vrijeme i novac. Bjelina rublju dalje čistoću i mogućnost pranja na visokim temperaturama do 95°C.

održavanje pamučnih posteljina linije Mediteran:

Dvadesetogodišnje iskustvo prodaje naše linije Mediteran, daje vam garanciju kvalitete postojanosti i izdržjivosti.

 

na vrh