HoReCa Adria

Datum objave: 31.10.2019.

INTERTEKSTIL STANIĆ d.o.o. je i ove godine bio rame uz rame sa vodećim hrvatskim i europskim dobavljačima za sektor turizma i ugostiteljstva koji su se po peti put okupili u Opatiji od 24. do 26. listopada 2019. godine na sajmu HoReCa Adria. 

Više od 70 izlagača iz Hrvatske i Europe ovdje su prezentirali najnovije trendove, opremu i uređaje u najznačajnijem terminu, neposredno nakon same turističke sezone.

Kao tržišni lider u opremanju, predstavili smo kompletan tekstilni asortiman i novitete za nadolazeću sezonu. Pomnim istraživanjem tržišta, razgovarajući sa našim kupcima i potencijalnim partnerima razvili smo nove linije ručnika i dizajne materijala kako bi zadovoljili zajedno sve zahtjevnije goste, te pomirili praktičnu i estetsku stranu i ujedinili ih u kvalitetan proizvod.

Na našem izlagačkom mjestu posjetitelji su iskoristili priliku za kompletnu prezentaciju opremanja tekstilom svih turističkih i ugostiteljskih objekata; pregledali i odabrali materijale prema njihovoj kategorizaciji. Razmijenili smo nova saznanja i iskustva vezana uz sve izazovniju gospodarsku granu turizam.

Tijekom protekla tri dana trajanja sajma, posjetitelji su ovdje mogli vidjeti sve ono što im je potrebno za opremanje i investiranje. Sajam je mjesto na kojemu počinje nova sezona, povezuju se sektori i stvaraju nove vrijednosti.

 

 

 

na vrh